Известие

Collapse
No announcement yet.

147 проблем с врътката на парното

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 147 проблем с врътката на парното

Колата е 147 и имам странен проблем.С двузонов климатроник съм(ако има някакво значение), и нали на таблото са 3 врътки за температурата на единия пътник и на другия и по средата за регулиране на силата на въртене на перката.Проблема е в тази по средата върти се прекалено лесно проблема е ,че като мина през дупка или неравност климатика се пуска сам защото тя се завърта......

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
    Колата е 147 и имам странен проблем.С двузонов климатроник съм(ако има някакво значение), и нали на таблото са 3 врътки за температурата на единия пътник и на другия и по средата за регулиране на силата на въртене на перката.Проблема е в тази по средата върти се прекалено лесно проблема е ,че като мина през дупка или неравност климатика се пуска сам защото тя се завърта......
    Чети тази тема и ще си го оправиш: http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=56741
    Alfa 147 1.9 JTD 8V 115 hp

Comment

Колегата е казал. В темата е добре обяснено. Само внимавай с демонтирането. Започваш от касетофона, после визитника и държача за чаша (двете са на един панел), надолу вече ще се оправиш.

Comment

как ги намирате тея теми евалата направо мерси

Comment

Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщение
          как ги намирате тея теми евалата направо мерси
          Мен ме научиха да ги търся в Гугъл и работи безпроблемно.
          Като оправиш средната врътка, виж стоперите и на другите две врътки. Сигурно и техните държачи са се нацепили, но не са счупени. Хубаво е и тях да залепиш, за да не правиш процедурата пак след време. Добра идея за заздравяване ми се струва освен силикона, също и поксипол.
          Alfa 147 1.9 JTD 8V 115 hp

Comment

Working...
          X